dinsdag 29 november 2011

Happy birthday to me!Hoera! It's my birthday! 21 jaar, hoe cliché, maar ben ik echt al zo oud?
Van mijn vriendje kreeg ik het aller beste verjaardagscadeau wat ik ooit gekregen heb:
Meet Lizzie, het liefste Angora konijntje op de wereld! Is het geen geweldig verjaardagscadeau?
Afgelopen zondag heb ik voor mijn vriendinnen een high tea gehouden, het was eerst heel erg stressen (natuurlijk had ik weer veels te grote plannen!), maar met wat hulp van mijn vriendinnetje Jaimie en lieve zussen was uiteindelijk alles op tijd klaar. En wat was het gezellig :)! Helaas ben ik door alle drukte vergeten foto's te maken.. Super jammer, want alles zag er hartstikke leuk, en vooral erug lekker uit!

Over de rest van mijn weekend zal ik morgen posten. Aankomende weken zal ik misschien iets minder bloggen aangezien ik super druk ben met het schrijven van mijn scriptie. Nog even een paar maandjes doorbikkelen en dan heb ik hopelijk binnen nu en 5 maanden mijn diploma! Can't wait!

Oja, nog iets leuks! Ik heb morgen een sollicitatiegesprek voor mijn eerste baan als maatschappelijk werker. Voor het eerst een echte sollicitatie. Niet voor een bijbaantje (wel parttime baan) maar echt een baan waarin ik kan gaan doen waar ik nu al zo lang voor studeer, wat ik echt wil doen! Stiekem ben ik best zenuwachtig (Wat moet ik aan? Wat doe ik met mijn haar? etc.) Maar hee, dat is heel normaal toch?:)

Keep you posted! Liefs Roos

1 opmerking: