zondag 18 december 2011

London adventures dag 4

De vierde dag was shopping day! We zijn met de bus naar Westfield shopping centre geweest. De eerste winkel toen we binnenkwamen: Forever21. En wat is dat een mooie winkel! Wauw! 3 verdiepingen vol met de allermooiste kleding, schoenen en accessoires. Daarnaast was niet alleen de kleding ontzettend leuk, ook de inrichting was prachtig! Super hip, met allemaal verschillende kleuren met super grote kroonluchters. Hier hebben we ons zeker wel een uurtje vermaakt. Daarna kwam de Primark, Accesorize, Zara, River Island, Topshop en nog veel meer. Rond een uur of 2 hebben we lekker in het eetgedeelte Noodle Soup gegeten (Hmmm). Rond een uur of 6 waren we heel wat geld lichter, en kleding rijker, en zijn we richting appartement gegaan.

’s Avonds was het plan om sushi te gaan eten. Na wat sushi restaurants gegoogled te hebben hadden we een leuke uitgezocht en hebben we de metro gepakt naar Liverpool Street. Van daar was het nog een paar minuutjes lopen. Eenmaal bij het restaurant zeiden ze dat de keuken dicht was (het was 20:30, ik dacht dat we in the big city waren?). Uiteindelijk zijn we in The Drunkin Monkey beland. Zoals de naam al zei, liepen er een aantal dronken ‘monkeys’ rond, maar we hebben er heerlijk gegeten! Sesam broodjes met garnalen, kip gebakken in honing en stukjes gebakken inktvis. Hmm! Helaas zou ik de volgende dag alweer naar huis gaan, maar het was een ontzettend leuke en gezellige laatste avond.

Morgen het laatste deel van mijn London adventures, met wel het grootste avontuur.. Ik heb namelijk mijn vliegtuig terug naar Nederland gemist! Morgen meer, en hoe mij dat toch in hemelsnaam heeft kunnen overkomen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten