zaterdag 17 december 2011

Day 2&3


Camden, daar was ik in mijn vorige post gebleven..

En wat is Camden leuk! Alles in kerstsfeer, overal kerstbomen, lichtjes, straatartiesten die kerstliedjes zingen en mensen die gluhwein & lekkers verkopen. Maar Camden zit ook vol met Gothic-achtige winkels die de meest absurde dingen verkopen. Van super hoge plateaulaarzen, halsbanden vol spikes en (in mijn ogen) de meest lelijke t-shirts. Al met al kun je je wel voorstellen dat ik mijn ogen heb uitgekeken, en heel wat cadeautjes heb ingeslagen voor mijn liefsten (over deze cadeautjes niet teveel aangezien zij ook meelezen!).

Nadat we een heleboel cadeautjes ingeslagen hadden zijn we met de metro weer naar huis gegaan. Hier hebben we samen met Lindy, roommate van Danielle en vriendinnetje van vroeger, een heerlijke vegetarische lasagne gemaakt. Hmm!

De volgende ochtend zijn we op tijd opgestaan voor een Londontour. Aangezien ik nog nooit in Londen geweest was wou ik natuurlijk ook wel wat van de stad zien! We zijn met de metro naar the London Eye gegaan, langs the Big Ben gelopen (en wat is die groot! ), door hydepark & st.James park (nog even naar Buckingham Palaca gekeken ), mij verbaasd over alle eekhoorntjes die daar absoluut niet schuw zijn, en doorgelopen naar het Winterwonderland. In het winterwonderland heb je allemaal kraampjes die leuke dingen verkopen, kun je heerlijk eten en er is een kermis. Na het winterwonderland zijn we doorgelopen naar Oxford Street ( waar we met een BN-er op de foto zijn geweest, MORGEN meer! )

In Oxford Street wou Danielle nog even wat streetstyle fotograferen. Zij fotografeert namelijk voor Styloko.com en Elle.nl. Dus zijn we samen op zoek gegaan naar mensen met een super mooie of juist aparte kledingstijl. Ontzettend leuk om te doen!

Na een uurtje te hebben gefotografeerd zijn we bij de Costa lekker een warme chocolademelk gaan drinken met een Sticky Toffee Muffin (HMM!) en daarna doorgelopen naar Piccadilly Circus en Covent Garden. Van daaruit zijn we weer met de metro naar het appartement gegaan waar we samen een lekkere tonijnsalade gemaakt hebben. ’s Avonds hebben we de film One Day gekeken en nog uren gekletst. Wat een super leuke dagen waren dit!

3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Krijg helemaal zin om naar Londen te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke foto's! Die winkel op de zesde foto ziet er heel leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weet je toevallig nog in welke winkel foto zes is genomen? Ik ga in februari ook naar Londen en het ziet er zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen