zaterdag 15 oktober 2011

LOVE: Cooking

Vandaag was zo'n heerlijke zaterdag. Uitslapen, even bij mams op visite, boodschappen doen, filmpje kijken in mijn joggingbroek en hang-trui. In één woord, heerlijk!
Aangezien mijn dag lui was, had ik ook zin in een makkelijk receptje. Bij deze het recept voor een heerlijke vegetarische pasta met champignon roomsaus.

Wat heb je nodig?
- Bakje kastanje champignons.
- 250 ml melk
- 250 ml water
- Pakje Honig tagliatelle roomsaus
- Fusilli voor 4 personen ( is voor iedereen anders)
- Zakje rucola



Maak de champignons schoon, snij ze en bak ze 10 minuutjes in een scheutje olijfolie tot ze zacht zijn.

Ondertussen doe je de fusilli in de pan, flink wat water en een snufje zout er bij en in 10 minuutjes zacht koken.



Voor het sausje doe je 250 ml melk, 250 ml water en de inhoud van het pakje honig bij de champignons in de pan. Roer alles goed door elkaar en laat dit 5 tot 10 minuutjes op zacht vuur staan, terwijl je het af en toe door roert.

Als de pasta klaar is giet je deze af en doe je er een scheutje olijfolie bij in zodat de pasta niet plakkerig wordt.


Doe er lekker wat rucola doorheen.


Eet smakelijk!

3 opmerkingen: