zondag 2 oktober 2011

LOVE: Running


Mijn hardloop schoenen en ik hebben een haat liefde verhouding. Zie ik ze staan, heb ik geen zin om ze aan te doen. Heb ik ze dan eindelijk aan, vind ik het heerlijk.

Hardlopen is nou niet bepaald mijn sterkste punt. Ik volleybal al mijn hele leven en aangezien volleybal nou niet bepaald gaat om lange afstanden rennen heb ik dan ook nooit goed geleerd om hard te lopen.

Toch wil ik graag meer aan mijn conditie doen dan de 2 x in de week die ik volleybal. Hardlopen heeft zo zijn voordelen. Het is lekker buiten, het kost je geen cent (alleen de aanschaf van de schoenen dan..) en je krijgt er natuurlijk een betere conditie van. Vandaar dat ik ze zo af en toe toch maar van stal haal en een rondje loop. 

En iedere keer als ik helemaal bezweet terug kom van het lopen denk ik: dat moet ik vaker doen!

3 opmerkingen:

 1. Haha ik denk dat veel mensen een haat liefde verhouding met hardlopen hebben. Ik ook! Ben nu net weer begonnen en het gaat beter dan ooit (doe ook 3x per week dus dan schiet het ook wel op). Voelt zo goed lekker niks anders dan rennen, geen gedachtes! Zelfs als het regent (nou ja op stortregen na dan) vind ik het fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dit is zo herkenbaar!
  Gelukkig weet het bos, waar ik altijd hardloop me toch steeds weer over te halen het wel te doen.
  Heerlijk!

  http://marloeseventually.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook een haat-liefde verhouding, precies zoals jij omschrijft haha!

  BeantwoordenVerwijderen