maandag 24 oktober 2011

Review Chanel oogschaduw


Toen mijn zus afgelopen week deze prachtige oogschaduw van Chanel van een vriendin kreeg heb ik haar natuurlijk meteen gevraagd of ik die een dagje van haar mocht lenen. Tijd voor een review!

Deze long wear luminous eyeshadow van Chanel, nummer 83 illusoire, is verpakt in het strakke zwart met goud van Chanel. In mijn ogen altijd goed! In de verpakking zit het doosje met de oogschaduw en een oogschaduwkwastje. De kleur is moeilijk te omschrijven, paars-grijs-taupe-achtig komt het dichtst in de buurt met erg veel glitters er in.

De oogschaduw voelt aan als een mousse en is heerlijk zacht. Prachtige kleur, glanst super mooi en voelt goed aan op je huid. Goed te gebruiken voor een every-day look als je het combineert met een laagje mascara maar ook erg goed te gebruiken voor een glamourlook in combinatie met een donkere eyeliner en wat dikker aangezette wimpers.

Het fijne aan deze oogschaduw vindt ik het feit dat het aan het einde van de dag er nog net zo mooi op zit als wanneer je het op hebt gedaan. Hij verdwijnt niet in de loop van de dag in de rimpeltjes van je ooglid zoals vele andere oogschaduws wel doen.

Ik vind het een echte aanrader, al zal ik hem zelf niet snel aanschaffen aangezien de prijs iets te hoog ligt voor mijn budget als student. Als je het geld er wel voor hebt, zeker doen!

Deze oogschaduw is verkrijgbaar bij parfumerieĆ«n als Douglas en ICIParis en de betere drogisterijen voor €29.95,-

1 opmerking: