dinsdag 24 januari 2012

Long time no see
Hebben jullie ook wel eens het gevoel dat een dag niet genoeg uren heeft, een week niet genoeg dagen heeft en een maand niet genoeg weken heeft om alles wat je nog moet doen te doen binnen een bepaalde tijd? Nou zo voel ik mij de afgelopen weken eigenlijk constant..

Sommigen van jullie hebben vast al gelezen dat ik momenteel in de afsluitende fase zit van mijn opleiding tot Maatschappelijk Werkster. Mijn scriptie schrijf ik voor een organisatie die hulp biedt aan tienermoeders in mijn woonplaats, ontzettend leuke doelgroep, maar een makkelijke doelgroep is het zeker niet. Aangezien ik in mijn 3e jaar er een jaar tussenuit ben geweest, en dus een jaar 'studievertraging' heb opgelopen, dacht ik dat ik mijn minor ook wel 'even' tegelijkertijd kon doen (weer wat tijd inhalen). Scriptie en minor. Samen. Hmm, toch iets meer werk dan ik in eerste instantie verwacht had! Ondertussen heb ik ook al een baan als individueel thuisbegeleider en hier ben ik ook steeds meer tijd aan kwijt.

Natuurlijk ontzettend leuke dingen allemaal maar druk is het zeker. Als klap op de vuurpijl zijn mijn vriend en ik gisteren bij een huisje gaan kijken en hebben we nog een paar dagen tot we beslissen wat we gaan doen, al weten we stiekem al wel dat we het gaan doen. Dit gaat inhouden dat we 15 februari de sleutel krijgen en het hele huisje moeten gaan opknappen! Er zit momenteel een prachtig behangetje op de muren (lees: zalmroze met een walgelijk patroon en boordevol glitters), er liggen geen vloeren in, de deuren en kozijnen in huis hebben een vies bruin kleurtje en ook de trap is helemaal kaal opgeleverd.. Hmm, dus dat word klussen de aankomende tijd!

HELP! Hoe ga ik een plan opstellen dat ik én mijn scriptie af krijg (max in April inleveren), zoveel kan werken als ze mij nodig hebben ( i need the money) en dit huisje ga inrichten (daar heb ik het geld voor nodig)! Stress stress.. Oja, en bloggen wil ik ook nog tussendoor! En hoe zit het dan met de vakantie die we in gedachten hadden (Brazilië)?!

Hoe gestresst ik ook ben, ik ben ook ontzettend blij dat ik bijna afgestudeerd ben, dat ik een super leuke baan heb en dat we nu ook nog eens een hartstikke mooi huisje aangeboden krijgen.

Hmm, wat zeur ik toch eigenlijk?!

5 opmerkingen:

 1. Oh my god meis!!!!!!!
  Zoveel plannen, zo weinig tijd, zo veel stress, AHH!
  I know that feeling!
  Niet te lang bij nadenken gewoon doen en vooral DOORBIJTEN whahahah!
  Heeel heeel heeeeeeeeel veel succes met het afronden van je opleiding!!

  Ik kom hier zeker terug om te lezen dat je je diploma uiteraard hebt behaald! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ken het! bedankt voor je reactie, ik volg je nu ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ja klopt, stress; zwaar irritant!
  Heel veel succes met alles, en natuurlijk met je huisje. :)

  Je hebt een erg leuke blog! ♥

  Ik volg je trouwens via GFC, zou je mij terug willen volgen? <3

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt voor je lieve reactie, en heel veel succes met alles!
  ik volg je met GFC, volg je me terug?

  BeantwoordenVerwijderen