donderdag 5 januari 2012

2012 ChallengeVoor 2012 leek het mij leuk om een uitdaging aan te gaan en jullie hier van op de hoogte te houden. Een uitdaging die ook nog enigszins haalbaar is, dat is natuurlijk ook wel leuk. Aangezien ik gek ben op lezen moet dat niet zo moeilijk zijn. Nu heb ik het volgende bedacht: In 2012 ga ik 50 boeken lezen. 
50 boeken, boeken die ik leuk vind, dus studie gerelateerde boeken tellen niet mee. Niet dat die per definitie al niet leuk zijn maar goed, je begrijpt wat ik bedoel. Ik ga jullie van elk boek op de hoogte houden en natuurlijk mijn ongezouten mening geven.

Hebben jullie nog suggesties voor mooie boeken? Laat het me dan weten, ik ben namelijk benieuwd naar wat jullie graag lezen!

5 opmerkingen:

 1. Dat is een hele leuke uitdaging. Ik ben ook gek op lezen, maar door mijn opleiding heb ik er niet zo veel tijd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Extreem luid & ongelooflijk dichtbij + Alles is verlicht van Jonathan Safran Foer, Magnus van Arjen Lubach (zijn andere boeken trouwens ook), Joe Speedboot van Tommy Wieringa, Tirza van Arnon Grunberg, De 100jarige man die uit het raam klom en verdween (weet de schrijver even niet), Was alles maar konijnen van Renske de Greef, De vrouw van de tijdreiziger van Audrey Niffenegger, Het zijn net mensen van Joris Luyendijk.

  Dit zijn de eerste boeken die in me opkomen haha! Allemaal aanraders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg bedankt voor je boeken! Ga eens kijken in de bieb welke ze hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh leuk ! Ik ben gek op lezen maar ik heb er echt nooit tijd voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke uitdaging! Ik hou ook heel erg van lezen, maar ik denk als ik in 2012 deze challenge aan ga dat ik maar 10 boeken lees verwegen dat ik me gedachten er niet bij kan houden haha
  Maar naja suggesties: ik vind Carry Slee - Joël echt een aanrader! heel mooi boek (:

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen