dinsdag 6 maart 2012

Long time no see..

De afgelopen 2 weken waren druk, drukker, drukst. Bloggen schoot er helaas helemaal bij in. Studeren en het klussen namen echt al mijn tijd in. Daarbij kwam ook nog eens dat ik verschrikkelijk verkouden was en dat mijn hoofd en keel zo'n pijn deden dat ik ontzettend slecht sliep. Na anderhalve week toch maar besloten naar de dokter te gaan ( wie gaat er nou met een verkoudheidje naar de dokter? ) en helaas: mijn wang en voorhoofdholtes zijn ontstoken. 'Veel te lang mee doorgelopen' zei de dokter.. Shit! Hoe ga ik dit nou weer inplannen.. Helaas moet je af en toe ook naar je lichaam luisteren en heb ik gisteren en vandaag bijna alleen maar slapend doorgebracht. Ik voel me al een stuk beter sinds ik de eerste tablet van de antibiotica slikte dus laten we hopen dat we op de goede weg zitten:).

Ons huisje schiet heerlijk op. Alle muren zijn behangen met vliesbehang, bijna alles is geschilderd, de kozijnen en deuren zijn geschilderd en er is een begin gemaakt met het leggen van het laminaat. Heerlijk! Het begint nu echt 'ons' huisje te worden en niet meer 'dat huis'. Zondag was het koopzondag en hebben we wat leuke spulletjes geshopt voor ons huisje (zie foto's).

De rest van mijn tijd bracht ik door achter mijn laptop. Nog 2 weken tot de deadline en dan lever ik mijn scriptie in. Het gaat echt de goede kant op en ik kan bijna niet geloven dat het er straks gewoon echt op zit. Dan heb ik mijn Bachelor en ben ik Maatschappelijk Werkster. Geweldig! Nog even de laatste loodjes en dan ben ik klaar, kan ik lekker 16-20 uur werken als individueel begeleidster en verder zien we wat er op mijn pad komt. In ieder geval meer bloggen dan de afgelopen tijd ;-)!



























De eerste dozen zijn al ingepakt.



























Kleuren uitzoeken voor 'mijn' kamertje.



































Het resultaat: Prachtig behang van Eiffinger met op de andere muren een zachtroze tint. Dit wordt mijn kamertje, hier kan ik werken, dossiers bewaren en bloggen. Heerlijk!



























Voor onze kleding/was kamer kozen we voor een lichtblauwe-grijzige tint. Erg mooi geworden!



































Het eerste laminaat! Wat doet dat veel, als er eenmaal een vloer in ligt!



































Geen nagellak voor mij de afgelopen 2 weken, ik had een prachtige nailart van verfspetters haha.



























Shoppen deed ik niet veel in kledingwinkels maar de Action en andere verfwinkels waren aan de beurt.



























We kochten deze superleuke letters bij Leen Bakker :)



























En een super mooie klok (slechte kwaliteit foto, helaas!)



































Dit krukje staat nog op mijn verlanglijstje.



























En helaas ook nog aan de antibiotica!

6 opmerkingen: